Chinga auto clichet 50mmx 10m 3t cu vorel

117,23 lei
Cu TVA
Ultimele produse in stoc
Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Descrierea produsului: Chinga auto clichet Vorel de 50mmx10m și capacitate de 3 tone este un dispozitiv util pentru fixarea și asigurarea încărcăturilor în timpul transportului. Acesta are următoarele caracteristici și avantaje:

Design robust: Chinga este fabricată din material rezistent și durabil, care poate rezista la presiune și tensiune ridicate. Acesta oferă o rezistență sporită și siguranță în timpul utilizării.

Sistem de clichet: Chinga este echipată cu un mecanism de clichet care permite strângerea și fixarea rapidă și eficientă a încărcăturii. Clichetul asigură o tensiune sigură și constantă pe parcursul transportului.

Lungime și lățime adecvate: Chinga are o lungime de 10 metri și o lățime de 50 mm, ceea ce o face potrivită pentru o varietate de încărcături și aplicații. Dimensiunile generoase permit o fixare sigură și eficientă a încărcăturilor de diferite dimensiuni.

Capacitate de încărcare: Chinga are o capacitate de încărcare de 3 tone, ceea ce o face potrivită pentru transportul încărcăturilor medii și grele. Aceasta asigură siguranța și stabilitatea încărcăturii pe parcursul drumului.

Utilizare ușoară: Chinga este prevăzută cu un sistem de fixare și eliberare rapidă, care permite o manipulare ușoară și rapidă. Aceasta vă permite să fixați și să eliberați chinga fără dificultate.

Detalii produs

T82375

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.