Capcana pliabila cu lipici, tip carte [100]

2,60 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Capcana pliabila cu lipici, tip carte

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Capcana pliabilă cu lipici de tip carte este un dispozitiv eficient și practic pentru capturarea șoarecilor și șobolanilor într-un mod uman și sigur. Această capcană este proiectată sub forma unei cărți pliabile, astfel încât să poată fi amplasată în zonele în care se observă activitatea rozătoarelor.

Capcana este fabricată dintr-un material rezistent și durabil, asigurând o utilizare de lungă durată. Este prevăzută cu un sistem de pliere ușor de utilizat, permițându-vă să o deschideți și să o pregătiți rapid pentru utilizare. Capacitatea de pliere face ca transportul și depozitarea să fie foarte convenabile.

În partea interioară a capcanei, există o zonă acoperită cu lipici non-toxic. Atunci când șoarecele sau șobolanul pășește pe această zonă, este prins de lipici și nu poate scăpa. Acest lucru asigură o captură eficientă și sigură a rozătoarelor, fără a fi necesară utilizarea substanțelor chimice sau a vreunor substanțe toxice.

Capcana pliabilă cu lipici de tip carte este ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți capcana și să o amplasați într-o zonă în care se observă activitatea rozătoarelor.

Această capcană pliabilă cu lipici de tip carte este un instrument eficient și uman pentru combaterea infestării cu rozătoare în locuințe, birouri, depozite sau alte spații. Asigură o captură sigură și controlată a rozătoarelor, oferindu-vă liniștea și siguranța necesare în combaterea acestora.

Detalii produs

JH8002

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.