Scotch 48mmx60m transparent [6/72]

4,43 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Scotch 48mmx60m transparent

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Scotch-ul transparent de 48mmx60m este un adeziv durabil utilizat într-o varietate de aplicații. Este o bandă adezivă transparentă, fabricată din material de calitate superioară, care oferă o aderență puternică și o rezistență excelentă.

Această bandă de scotch este ideală pentru ambalarea și sigilarea cutiilor, pachetelor sau pungilor, oferind o fixare sigură și protecție împotriva deschiderii accidentale sau deteriorării conținutului. Datorită transparenței sale, poate fi utilizată și pentru etichetarea sau marcarea obiectelor, fără a obstrucționa informațiile importante.

Scotch-ul transparent de 48mmx60m este rezistent la umiditate, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în medii umede sau în condiții de umiditate ridicată. Poate fi folosit în depozitare, transport sau expunere la diferite condiții climatice fără a-și pierde proprietățile adezive sau aspectul său transparent.

Această bandă de scotch are o lățime standard de 48mm și o lungime generoasă de 60m, asigurând suficient material pentru a face față unei varietăți de sarcini de ambalare sau fixare. Poate fi tăiată cu ușurință la dimensiunile dorite, adaptându-se nevoilor specifice ale fiecărei aplicații.

Utilizarea scotch-ului transparent este rapidă și simplă. Pur și simplu aplicați banda pe suprafața dorită și exercitați o presiune ușoară pentru a asigura o aderență bună. Datorită calității sale superioare, Scotch-ul oferă o rezistență în timp, menținându-și adeziunea și funcționalitatea chiar și în utilizări pe termen lung.

Detalii produs

10375

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.