Trusa ppr 1500w pover up

332,83 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Garantie 24 luni.

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Trusa PPR Power Up este o trusă special concepută pentru sudarea țevilor și fitingurilor din polipropilenă (PPR). Această trusă este echipată cu un fier de lipit cu putere de 1500W, care asigură o temperatură adecvată pentru sudarea sigură și eficientă a țevilor PPR.

Iată câteva caracteristici și avantaje ale trusei PPR Power Up:

Putere și performanță: Fierul de lipit cu o putere de 1500W asigură încălzirea rapidă și eficientă a elementelor de sudură, permitând realizarea unor îmbinări puternice și durabile.

Control al temperaturii: Trusa este echipată cu un control al temperaturii, care vă permite să ajustați temperatura de sudare în funcție de nevoile și cerințele proiectului. Aceasta asigură o sudare precisă și fiabilă.

Utilizare ușoară și confortabilă: Trusa PPR Power Up are un design ergonomic, asigurând o utilizare ușoară și confortabilă. Mânerul ergonomic și butoanele de control bine plasate facilitează manevrabilitatea și ajustarea parametrilor de sudare.

Durabilitate și rezistență: Elementele principale ale trusei sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, conferindu-i durabilitate și rezistență la uzură. Aceasta înseamnă că veți putea utiliza trusa pe termen lung, fără probleme majore.

Versatilitate: Trusa PPR Power Up este potrivită pentru sudarea țevilor și fitingurilor din polipropilenă de diferite dimensiuni. Aceasta vă permite să realizați conexiuni solide și etanșe în proiecte de instalații sanitare, instalații de încălzire sau alte aplicații similare.

Accesorii incluse: Trusa este livrată împreună cu diverse accesorii esențiale pentru sudare, cum ar fi duze de diferite dimensiuni, clești de sudură, pensete și altele. Aceste accesorii suplimentare vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a începe sudarea imediat.

Detalii produs

T78910

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.