Pistol pneumatic 1`` 2600nm yato

1.700,90 lei
Cu TVA
Ultimele produse in stoc

Pistol pneumatic 1`` 2600nm yato

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Pistolul pneumatic 1" cu un cuplu de strângere de 2600 Nm este un instrument puternic și eficient, conceput pentru strângerea sau desfacerea șuruburilor și piulițelor cu ușurință. Iată câteva detalii despre acest produs:

Putere și cuplu de strângere: Pistolul pneumatic este proiectat pentru a furniza o putere impresionantă de strângere, cu un cuplu maxim de 2600 Nm. Acest cuplu mare de strângere îl face potrivit pentru aplicații industriale, construcții grele și alte sarcini care necesită forță mare de strângere.

Design ergonomic și confortabil: Pistolul pneumatic are un design ergonomic, astfel încât să se potrivească confortabil în mână și să ofere un control ușor. Mânerul ergonomic reduce oboseala și disconfortul în timpul utilizării prelungite.

Reglajul puterii: Pistolul pneumatic este echipat cu un mecanism de reglare a puterii, care vă permite să ajustați nivelul de cuplu în funcție de cerințele aplicației. Acest lucru vă oferă flexibilitate și control în utilizarea instrumentului în diferite situații.

Durabilitate și rezistență: Pistolul pneumatic este construit pentru a rezista la solicitări ridicate și utilizare intensivă în mediul industrial. Este fabricat din materiale durabile, rezistente la uzură, asigurând o durată lungă de viață și fiabilitate.

Utilizare sigură: Pistolul pneumatic este proiectat cu caracteristici de siguranță pentru a preveni utilizarea neintenționată sau accidentele. Dispune de un sistem de declanșare sigură și un sistem de blocare pentru a preveni pornirea accidentală.

Detalii produs

YT0960

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.