Biti tx20x25mm 1/4`` yato [10bc/set]

7,90 lei
Cu TVA verificare stoc la furnizor
Produs la comanda

Biti tx20x25mm 1/4`` yato [10bc/set]

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Biti TX20x25mm 1/4'' Yato fac parte dintr-un set de 10 bucăți de biți de calitate superioară, proiectați pentru a fi utilizați cu instrumente de fixare echipate cu mandrine de 1/4''. Acești biți sunt concepuți în special pentru șuruburile cu profil în formă de stea (Torx) de dimensiune TX20. Sunt extrem de utili în domeniul auto, construcțiilor, atelierelor și în multe alte aplicații.

Caracteristici cheie ale biților TX20x25mm 1/4'' Yato:

Material de calitate: Acești biți sunt fabricați din materiale durabile și rezistente, oferind o rezistență excelentă la uzură și o durată de viață îndelungată. Materialul de calitate asigură, de asemenea, o aderență solidă și precisă cu șuruburile Torx, minimizând riscul de alunecare sau deteriorare a șuruburilor.

Dimensiune standard: Biții au dimensiunea standard TX20, care este o mărime comună pentru multe tipuri de șuruburi Torx. Aceasta permite utilizarea lor cu o gamă largă de șuruburi și în diferite aplicații.

Mandrină de 1/4'': Biții sunt proiectați pentru a se potrivi cu mandrinele de 1/4'' ale instrumentelor de fixare, precum șurubelnițele electrice sau manuale, cheile cu clichet sau alte scule echipate cu mandrină compatibilă. Aceasta oferă un nivel ridicat de compatibilitate și versatilitate în utilizare.

Set de 10 bucăți: Produsul este disponibil într-un set care conține 10 bucăți, permițându-ți să ai întotdeauna biți de rezervă la îndemână. Aceasta este o soluție practică pentru a înlocui biții uzati sau pentru a avea diferite dimensiuni la dispoziție în funcție de necesități.

Utilizare versatilă: Biții TX20x25mm 1/4'' Yato sunt potriviți pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv montarea și demontarea șuruburilor Torx în diferite industrii și proiecte. Sunt utilizate frecvent în industria auto, în asamblarea mobilierului, în lucrările de reparații și întreținere, precum și în alte aplicații profesionale sau de bricolaj.

Detalii produs

YT78143

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.