Biti ph1x25mm yato [10bc/set]

12,69 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Biti ph1x25mm yato [10bc/set]

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Setul de biți Yato PH1x25mm este un ansamblu de biți special conceput pentru utilizarea cu șuruburi de tip PH1. Iată câteva detalii despre acest produs:

Dimensiune și configurație: Fiecare bit din set are o lungime de 25mm și un vârf de tip PH1, potrivit pentru șuruburi cu cap în formă de cruce de dimensiune PH1. Acest set include 10 biți identici, oferindu-vă o rezervă adecvată pentru a acoperi diverse proiecte și aplicații.

Material durabil: Biții sunt fabricați din oțel de înaltă calitate, care oferă durabilitate și rezistență în timpul utilizării. Materialul este tratat termic pentru a-i conferi rezistență și durabilitate sporită, reducând astfel riscul de deteriorare sau uzură prematură.

Fixare sigură: Biții au un design hexagonal care permit fixarea sigură în mandrina șurubelniței sau a instrumentului de găurit. Acest lucru asigură o conexiune fermă și evită alunecarea sau căderea biților în timpul utilizării.

Utilizare versatilă: Biții PH1x25mm Yato sunt potriviți pentru o gamă largă de aplicații și proiecte de înșurubare. Aceștia pot fi utilizați în diferite industrii și domenii, precum construcții, mobilier, instalații electrice și multe altele.

Durată lungă de viață: Datorită calității lor superioare și tratamentului termic, acești biți au o durată lungă de viață și rezistă la utilizare intensivă în proiecte de diferite complexități. Aceasta înseamnă că puteți conta pe acești biți pentru a vă oferi rezultate consistente și fiabile de fiecare dată când înșurubați șuruburile de tip PH1.

Detalii produs

YT0474

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.