Biti de torsiune ph1x25mm 2ps 1/4 megagrip kwb

12,00 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Biti de torsiune ph1x25mm 2ps 1/4 megagrip kwb

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Bitii de torsiune PH1x25mm 2ps 1/4 Megagrip KWB sunt accesorii de înaltă calitate, concepute pentru a fi utilizate cu un instrument de înșurubat sau cu o șurubelniță cu cap de prindere de 1/4 inch. Iată o descriere a produsului:

Dimensiune și design: Bitii de torsiune au o dimensiune standard PH1 și o lungime de 25mm. Aceasta este o dimensiune comună și se potrivește majorității șuruburilor cu cap Phillips. Bitii sunt prevăzuți cu un cap de prindere de 1/4 inch, care se potrivește cu instrumentele de înșurubat compatibile.

Material și durabilitate: Bitii sunt fabricați din materiale de înaltă calitate, asigurându-se că sunt rezistente și durabile în timpul utilizării. Materialul de calitate superioară asigură o aderență optimă la șuruburi, minimizând riscul de alunecare și deteriorare a capului șurubului.

Design anti-alunecare: Bitii sunt echipați cu tehnologia Megagrip, care îmbunătățește aderența și reducerea riscului de alunecare. Aceasta asigură o transmisie eficientă a cuplului și o fixare sigură a șuruburilor, evitând deteriorarea acestora și oferindu-ți o experiență de înșurubare mai eficientă.

Versatilitate și utilizare ușoară: Bitii de torsiune PH1x25mm sunt potriviți pentru o gamă largă de aplicații de înșurubare. Aceștia pot fi utilizați în diverse proiecte, atât în lucrări profesionale, cât și în proiecte DIY. Se potrivesc perfect în șurubelnițe cu cap de prindere de 1/4 inch, ceea ce facilitează utilizarea și schimbarea rapidă a bitilor.

Ambalaj și cantitate: Bitii de torsiune PH1x25mm sunt disponibili într-un set de 2 bucăți. Acest lucru îți oferă o rezervă suplimentară sau posibilitatea de a le utiliza în proiecte diferite. Setul este ambalat într-o formă practică și ușor de depozitat.

Detalii produs

122001

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.