Dulap scule 975x765x465mm 6xsertare

2.492,75 lei
Cu TVA
Ultimele produse in stoc

Garantie 24 luni.

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Dulapul pentru scule de dimensiuni 975x765x465mm cu 6 sertare este un sistem de stocare robust și eficient pentru organizarea și păstrarea sculelor și a altor obiecte de mici dimensiuni într-un mod ordonat și accesibil.

Cu o construcție solidă, dulapul este fabricat din materiale durabile și rezistente, care asigură stabilitatea și protecția sculelor împotriva deteriorării și coroziunii. Dimensiunile generoase ale dulapului oferă suficient spațiu pentru a stoca o varietate de scule și accesorii, inclusiv unele de dimensiuni mai mari.

Dulapul este echipat cu 6 sertare, care sunt concepute pentru a permite o organizare eficientă a sculelor în funcție de dimensiune și utilizare. Sertarele glisează ușor și sunt prevăzute cu mecanisme de blocare sau sistem de închidere sigur pentru a preveni deschiderea accidentală în timpul transportului sau manipulării.

Dulapul pentru scule este echipat cu mânere ergonomice și durabile, care facilitează deschiderea și închiderea ușoară a sertarelor. De asemenea, dispune de sistem de blocare centralizat pentru a asigura siguranța și protecția sculelor în timpul transportului sau depozitării.

Dulapul pentru scule de dimensiuni 975x765x465mm cu 6 sertare este un instrument indispensabil în ateliere, garaje, depozite sau orice alt spațiu în care este necesară organizarea și protecția sculelor. Cu ajutorul acestui dulap, veți avea sculele la îndemână și în ordine, ceea ce vă va permite să lucrați mai eficient și să economisiți timp prețios.

Detalii produs

YT55299

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.