Set lumini pentru bicicleta cu led 2ps

7,73 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Set lumini pentru bicicleta cu led 2ps

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Setul de lumini pentru bicicletă cu LED este un set format din două lumini compacte și ușor de instalat, concepute pentru a asigura vizibilitatea și siguranța pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă atunci când utilizați bicicleta. Setul este echipat cu tehnologie cu LED-uri, care oferă o lumină puternică și clară pentru a vă face vizibili pe drum.

Principalele caracteristici ale acestui set de lumini pentru bicicletă cu LED, 2 piese, includ:

Lumina față (far): Lumina față este proiectată să fie montată pe ghidonul bicicletei. Aceasta oferă o lumină albă , direcționată în față, pentru a vă ilumina drumul în timpul călătoriilor pe timp de noapte. Este echipată cu LED-uri strălucitoare, care asigură o vizibilitate clară și îmbunătățesc siguranța dumneavoastră.

Lumina spate (stop): Lumina spate este proiectată să fie montată pe șaua bicicletei sau pe cadrul acesteia. Aceasta oferă o lumină roșie strălucitoare, direcționată în spate, pentru a vă face vizibili șoferilor și altor participanți la trafic. Lumina spate este, de asemenea, echipată cu LED-uri luminoase, care pot fi setate în diferite moduri, cum ar fi lumină continuă sau blițuri, pentru a atrage atenția celor din jur.

Montare ușoară: Setul de lumini vine cu sistem de prindere rapidă, care permite o instalare ușoară și rapidă pe bicicletă. Lumina față și lumina spate pot fi atașate și detașate cu ușurință, fără a necesita scule sau accesorii suplimentare.

Funcționare cu baterii: Luminele sunt alimentate de baterii, care sunt incluse în set. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a le utiliza imediat după deschiderea ambalajului. Pentru a economisi energie, luminile pot fi pornite și oprite manual, astfel încât să le puteți utiliza doar atunci când este necesar.

Detalii produs

75422

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.