Stecher ceramic 90° shuko [tv 0.07]

3,96 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Garantie 24 luni.

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Stecherul ceramic în unghi de 90°, tip Schuko, este un dispozitiv de conectare electrică care oferă o soluție practică și sigură pentru a conecta echipamente și aparate la rețeaua electrică. Acest stecher este fabricat din material ceramic de înaltă calitate, asigurându-se astfel o durabilitate și rezistență superioare.

Caracteristici și beneficii:

Design ergonomic: Stecherul are un design ergonomic, cu un unghi de 90°, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în spații înguste sau în cazul în care echipamentele necesită conectare într-un unghi dificil.

Siguranță sporită: Stecherul ceramic oferă o izolație electrică excelentă, minimizând riscul de scurtcircuit sau electrocutare. Materialul ceramic rezistent la temperaturi ridicate și la factori externi asigură o protecție suplimentară împotriva supraîncălzirii și a deteriorării.

Compatibilitate universală: Stecherul tip Schuko este compatibil cu majoritatea prizelelor standard din Europa, oferindu-ți posibilitatea de a conecta echipamentele cu ușurință și în siguranță.

Durabilitate: Materialul ceramic de înaltă calitate conferă stecherului o rezistență sporită la uzură, temperaturi ridicate și alte condiții de exploatare solicitante. Astfel, produsul este conceput să reziste în timp și să ofere o funcționare fiabilă.

Ușor de utilizat: Stecherul ceramic este ușor de utilizat, având o formă ergonomică care facilitează inserarea și extragerea din priza. De asemenea, este prevăzut cu elemente de prindere sau suporți pentru a permite o manipulare confortabilă.

Detalii produs

0012-03315

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.