Bec LED E27 15W D60 2700K

7,81 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Bec led e27 15w d60 2700k l.c

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Becul LED E27 15W D60 2700K L.C. este o alegere excelentă pentru iluminatul eficient și confortabil în locuințe, birouri sau alte spații comerciale. Cu o putere de 15W, acest bec LED oferă o lumină caldă și plăcută cu temperatura de culoare de 2700K, creând o atmosferă relaxantă și primitoare.

Soclu E27 face ca acest bec să fie compatibil cu majoritatea suporturilor și lămpilor standard disponibile pe piață, fiind ușor de instalat și utilizat. Designul compact și durabil asigură o disipare eficientă a căldurii, prelungind astfel durata de viață a becului.

Becul LED E27 15W D60 2700K L.C. oferă o luminozitate ridicată și un flux luminos puternic, asigurând o iluminare uniformă și eficientă în întreaga încăpere. De asemenea, beneficiați de un indice ridicat de redare a culorilor (IRC), care permite o reproducere autentică a culorilor și evidențiază detaliile.

Unul dintre avantajele majore ale acestui bec LED este eficiența energetică. Comparativ cu becurile tradiționale, acest bec consumă mai puțină energie electrică, ajutându-vă să economisiți bani pe termen lung și să reduceți impactul asupra mediului.

Becul LED E27 15W D60 2700K L.C. dispune de tehnologie LED avansată, ceea ce înseamnă că se aprinde instantaneu și nu necesită timp de încălzire. De asemenea, are o durată de viață lungă, oferindu-vă până la 25.000 de ore de utilizare, ceea ce înseamnă că nu va trebui să înlocuiți frecvent becul.

Alegeți becul LED E27 15W D60 2700K L.C. pentru a beneficia de un iluminat eficient, cald și plăcut în orice încăpere. Bucurați-vă de economii la facturile de energie și de o iluminare fiabilă și de calitate superioară.

Detalii produs

0011-31040

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.