Pistol stropit shower flo

17,79 lei
Cu TVA
Ultimele produse in stoc

Garantie 24 luni.

Cantitate

  • T89209
  • Gradina
 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Pistolul de stropit "Shower Flo" este un instrument eficient și practic pentru stropirea plantelor și a suprafețelor cu apă sau soluții lichide. Acesta are următoarele caracteristici și avantaje:

Design ergonomic: Pistolul de stropit este conceput ergonomic pentru a oferi un confort optim în timpul utilizării. Mânerul este prevăzut cu o textură antiderapantă, asigurând o prindere sigură și comodă.

Jet ajustabil: Acest pistol dispune de un mecanism de reglare a jetului de apă, permițând utilizatorului să selecteze între diferite modele de stropire, cum ar fi jet concentrat sau jet în ceață. Astfel, puteți adapta jetul de apă în funcție de necesități și de suprafața pe care o stropiți.

Durabilitate și calitate: Pistolul de stropit este fabricat din materiale rezistente și de înaltă calitate, asigurând o durată lungă de utilizare. Componentele interne sunt robuste și rezistente la coroziune, iar carcasa exterioară este concepută pentru a rezista la uzură și impact.

Ușor de utilizat: Pistolul de stropit este ușor de utilizat, având un sistem simplu de conectare la o sursă de apă. Mecanismul de declanșare cu acționare ușoară permite controlul precis al fluxului de apă, în funcție de necesități.

Versatilitate: Acest pistol de stropit este potrivit pentru utilizarea în grădini, sere, terase sau în orice altă zonă unde este necesară stropirea plantelor sau a suprafețelor cu apă. Poate fi folosit și pentru alte scopuri, cum ar fi stropirea curților, spălarea autoturismelor sau curățarea suprafețelor.

Detalii produs

T89209

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.