Suport furtun cu roti [1/2 - 45ml] Flo

115,44 lei
Cu TVA verificare stoc la furnizor
Produs la comanda

Suport furtun cu roti [1/2 - 45ml] Flo

Cantitate

  • T89335
  • Gradina
 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Suportul pentru furtun cu roți Flo este un dispozitiv practic și convenabil care asigură organizarea și gestionarea eficientă a furtunului de grădină. Acesta are următoarele caracteristici și avantaje:

Construcție robustă: Suportul este fabricat din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și durabile. Aceasta asigură o rezistență și o stabilitate adecvată pentru susținerea furtunului în siguranță.

Design ergonomic: Suportul este conceput ergonomic, având o formă și dimensiuni optime pentru a susține și a manevra furtunul cu ușurință. Mânerul și roțile încorporate facilitează deplasarea suportului și transportul furtunului în grădină sau în alte locații.

Capacitate ajustabilă: Suportul este proiectat pentru a găzdui furtunuri cu un diametru de 1/2 inch (12,7 mm) și o lungime de până la 45 de metri. Capacitatea ajustabilă permite utilizatorului să adapteze suportul la dimensiunea specifică a furtunului, asigurând un depozitare eficientă și organizată.

Ușor de utilizat: Suportul pentru furtun este ușor de utilizat și montat. Pur și simplu fixați furtunul în suport și apoi rolați suportul în locația dorită. Roțile facilitează deplasarea suportului, iar mânerul asigură o prindere confortabilă în timpul transportului.

Utilitate și practicitate: Suportul pentru furtun cu roți vă permite să păstrați furtunul de grădină bine organizat, evitând încâlcirea și deteriorarea acestuia. Acesta vă ajută să economisiți spațiu și să mențineți ordinea în grădina sau curtea dvs. Utilizarea suportului face accesul la furtun mai ușor și facilitează stropirea plantelor sau efectuarea altor activități legate de grădinărit.

Detalii produs

T89335

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.