Bidinea 190x90mm fir natur vorel

56,58 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Bidinea 190x90mm fir natur vorel

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Bidineaua de dimensiune 190x90mm, fir natur , marca Vorel, este un instrument de înaltă calitate, ideal pentru activitățile de vopsire și finisare. Aceasta este fabricată cu atenție la detalii și din materiale durabile, asigurând o performanță excelentă în timpul utilizării.

Bidineaua are o dimensiune generoasă de 190x90mm, ceea ce o face potrivită pentru acoperirea rapidă și eficientă a suprafețelor mari. Firul natural utilizat în fabricația bidinelei asigură o absorbție optimă a vopselei sau a altor soluții, permitând o aplicare uniformă și precisă.

Cu ajutorul bidinelei de 190x90mm, poți aplica vopseaua, lacul, grundul sau alte soluții pe diverse suprafețe, precum pereți, mobilier, uși sau alte obiecte. Bidineaua asigură o distribuție uniformă a materialului de finisare, obținându-se un rezultat profesional și estetic.

Bidinea este proiectată ergonomic, oferind o prindere confortabilă și controlată în timpul utilizării. De asemenea, este ușor de curățat după utilizare, permitând reutilizarea în multiple proiecte.

Marca Vorel este recunoscută pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale, iar bidineaua de 190x90mm fir natur nu face excepție. Acesta este un instrument de încredere, potrivit atât pentru utilizatorii profesioniști, cât și pentru cei amatori, oferind rezultate superioare și satisfacție în activitățile de finisare.

Indiferent că ești pasionat de proiecte DIY sau că lucrezi în domeniul construcțiilor și renovărilor, bidineaua de 190x90mm este alegerea perfectă pentru a obține rezultate de înaltă calitate și pentru a-ți transforma proiectele în realitate.

Detalii produs

T09649

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.