Banda reparatii cu insertii MultiPurpose 48mm x 25m [1/24]

9,64 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Banda reparatii cu insertii MultiPurpose 48mm x 25m

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Banda de reparații cu inserții MultiPurpose de 48mm x 25m este un produs rezistent, ideal pentru a repara și fixa diverse obiecte și suprafețe în domeniul construcțiilor, în gospodărie sau în activitățile de bricolaj.

Această bandă este fabricată dintr-un material durabil și rezistent, care oferă o aderență puternică și o rezistență superioară. Este echipată cu inserții speciale, care adaugă un plus de rezistență și durabilitate produsului.

Banda de reparații cu inserții MultiPurpose este ideală pentru a repara, sigila și proteja diverse suprafețe și obiecte. Poate fi utilizată pentru a repara fisuri sau găuri în materiale precum lemnul, plasticul, metalul sau materialul textil. De asemenea, poate fi utilizată pentru a fixa obiecte sau componente, oferind o aderență puternică și de lungă durată.

Cu o lățime de 48mm și o lungime generoasă de 25 de metri, banda vă oferă suficient material pentru a acoperi diverse proiecte de reparații sau fixare. Este ușor de tăiat și de modelat, permițându-vă să o utilizați în funcție de nevoile și cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Banda de reparații MultiPurpose este rezistentă la apă și la diverse substanțe chimice, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea în interior sau în exterior. Este o soluție practică și eficientă pentru a rezolva rapid și durabil diferite probleme sau defecțiuni.

Fiind o bandă autoadezivă, aceasta se aplică ușor pe suprafața dorită, aderând ferm și sigur. Poate fi folosită atât în scopuri temporare, cât și pentru reparații de lungă durată, oferind o soluție rapidă și convenabilă pentru diverse situații.

Detalii produs

3502

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.