Silicon sanitar transparent 280ml golden [24]

20,75 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Silicon sanitar transparent 280ml golden 

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Siliconul sanitar transparent de 280ml Golden este un material de etanșare special conceput pentru aplicații sanitare și de înfrumusețare a locuinței. Este un silicon flexibil, rezistent la apă și cu o aderență excelentă pe o varietate de suprafețe.

Acest silicon sanitar se prezintă sub formă de pastă, încapsulată într-un cartuș de 280ml, ușor de utilizat și de aplicat cu ajutorul unui pistol pentru silicon. Culoarea sa transparentă îi conferă un aspect estetic și permite integrarea armonioasă în orice design sau stil de baie.

Siliconul sanitar transparent Golden este ideal pentru etanșarea rosturilor și a fisurilor din jurul obiectelor sanitare, cum ar fi chiuvete, căzi, cabine de duș și toalete. Asigură o etanșare sigură și durabilă, prevenind scurgerile de apă și formarea mucegaiului.

Datorită proprietăților sale de rezistență la apă, siliconul sanitar este potrivit pentru utilizarea în medii umede, cum ar fi baile și bucătăriile. Este rezistent la acțiunea apei calde și a substanțelor de curățare, asigurând o etanșare de lungă durată.

Siliconul sanitar transparent Golden este flexibil și elastic, permițând mișcările naturale ale suprafețelor și prevenind crăparea sau desprinderea. De asemenea, este rezistent la pătare, decolorare și îmbătrânire prematură, menținând aspectul curat și proaspăt al locuinței.

Cu siliconul sanitar transparent Golden, puteți obține o etanșare precisă și estetică, fără a afecta aspectul general al încăperii. Este ușor de aplicat și de modelat, iar surplusul poate fi îndepărtat cu ușurință pentru un finisaj perfect.

Detalii produs

10306

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.