Burghiu in trepte set 3ps 4-12.4-20.4-32

78,69 lei
Cu TVA verificare stoc la furnizor
Produs la comanda

Burghiu in trepte set 3ps 4-12.4-20.4-32

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Setul de burghie în trepte este o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de versatilitate și eficiență în găurirea diverselor materiale. Setul conține trei burghie în trepte, cu dimensiuni diferite, pentru a acoperi o gamă largă de diametre de găuri.

Primul burghiu are un diametru reglabil între 4 mm și 12 mm, fiind potrivit pentru găuri de dimensiuni mici și medii. Al doilea burghiu are un diametru reglabil între 4 mm și 20 mm, fiind ideal pentru găuri de dimensiuni medii și mari. Cel de-al treilea burghiu are un diametru reglabil între 4 mm și 32 mm, acoperind găuri de dimensiuni mari și foarte mari.

Burghiile sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care asigură o durabilitate și o rezistență ridicată în timpul găuririi. Fiecare burghiu are o geometrie specială, care permite o tăiere precisă și rapidă a materialului, reducând astfel timpul și efortul necesare pentru realizarea găurilor.

Setul de burghie în trepte este potrivit pentru utilizarea în lemn, plastic, metal și alte materiale similare. Fie că ai nevoie să găurești pentru instalații electrice, montarea unor elemente de fixare sau alte lucrări de bricolaj, acest set îți oferă instrumentele potrivite pentru a obține rezultate precise și profesionale.

Fiecare burghiu este prevăzut cu marcaje pentru a indica dimensiunea exactă a găurii, facilitând astfel selectarea și utilizarea corespunzătoare. Setul este compact și ușor de depozitat, oferindu-ți acces rapid și convenabil la burghiile de care ai nevoie.

Detalii produs

76047

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.