E-yato motosapa benzina 3.6Kw

1.961,64 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Garantie 24 luni.

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

https://www.youtube.com/watch?v=s1hl2Gb-UlY&ab_channel=YatoTeam

Motosapa E-Yato este o mașină puternică și versatilă, propulsată de un motor pe benzină cu o putere de 3.6Kw. Este concepută pentru lucrări de arat și pregătire a solului în grădini, livezi sau terenuri agricole. Motosapa este echipată cu un set de freze, care se rotesc și pătrund în sol, facilitând procesul de arat și afânare.

Caracteristici cheie ale motosapei E-Yato:

Motor puternic: Motosapa este echipată cu un motor pe benzină de înaltă performanță, cu o putere de 3.6Kw. Acest motor oferă suficientă putere și cuplu pentru a face față lucrărilor de pregătire a solului într-un mod eficient și rapid

Versatilitate în lucrări agricole: Cu ajutorul motosapei E-Yato, poți realiza o varietate de lucrări agricole, cum ar fi aratul, afânarea solului, pregătirea terenului pentru plantare, îndepărtarea buruienilor etc. Este o mașină utilă atât pentru grădinarii amatori, cât și pentru agricultorii profesioniști.

Design ergonomic: Motosapa are un design ergonomic, care facilitează manevrarea și utilizarea confortabilă. Mânerul ajustabil și comenzile ușor accesibile îți permit să controlezi motosapa într-un mod convenabil și să efectuezi lucrările fără efort suplimentar.

Set de freze inclus: Motosapa este livrată cu un set de freze care se montează pe partea frontală a mașinii. Frezele sunt proiectate să pătrundă în sol și să-l afâneze în timpul lucrărilor. Ele pot fi ajustate în funcție de adâncimea și lățimea dorită pentru pregătirea solului.

Ușor de întreținut: Motosapa E-Yato este proiectată să fie ușor de întreținut. Accesul la componentele principale și schimbarea uleiului și a filtrelor se realizează rapid și simplu, asigurând o funcționare fiabilă și de lungă durată a motosapei.

Detalii produs

YT84860

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.