Cric crocodil 2.5t cu 2 pistoane yato

1.144,74 lei
Cu TVA
Ultimele produse in stoc

Cric crocodil 2.5t cu 2 pistoane yato

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Cricul crocodil cu capacitate de 2.5 tone și două pistoane este un instrument esențial într-un atelier auto sau în orice situație în care este necesară ridicarea sau susținerea unui vehicul sau a altor obiecte grele. Iată câteva detalii despre acest produs:

Capacitate de ridicare: Cricul crocodil are o capacitate maximă de ridicare de 2.5 tone. Acest lucru îl face potrivit pentru majoritatea autoturismelor, SUV-urilor și altor vehicule de dimensiuni similare. Asigurați-vă întotdeauna că greutatea vehiculului nu depășește capacitatea maximă de ridicare a cricului.

Două pistoane: Acest cric este echipat cu două pistoane, ceea ce oferă o stabilitate și o putere de ridicare superioare. Cele două pistoane asigură o distribuție echilibrată a forței și o ridicare uniformă a vehiculului. Acest lucru permite o manipulare mai sigură și mai ușoară a cricului.

Design compact și portabil: Cricul crocodil are un design compact, ceea ce îl face ușor de transportat și depozitat. Poate fi utilizat în diverse locații, inclusiv acasă, în garaj sau pe șantier. Cricul este prevăzut cu un mâner ergonomic pentru o manipulare convenabilă și cu role pentru o deplasare ușoară.

Construcție robustă și durabilă: Cricul crocodil este fabricat din materiale rezistente și durabile, asigurând o utilizare îndelungată și fiabilă. Componentele critice sunt realizate din oțel rezistent, care rezistă la sarcini grele și la uzură în timp. Cricul este proiectat pentru a rezista condițiilor de lucru exigente și pentru a oferi siguranță în timpul operațiunilor de ridicare.

Siguranță sporită: Cricul este dotat cu sisteme de siguranță pentru a preveni suprasarcina și pentru a asigura o utilizare sigură. Aceste sisteme includ supape de siguranță și mecanisme de blocare pentru a menține vehiculul ridicat în poziție. Înainte de utilizare, citiți cu atenție instrucțiunile de siguranță furnizate de producător și respectați-le întotdeauna.

Detalii produs

YT17207

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.