E-yato atomizor 2.13kw benzina 20l

1.219,02 lei
Cu TVA
Produs disponibil

Garantie 24 luni.

Cantitate

 

Livrare in 48 ore.

 

Retur in 14 zile.

Atomizorul E-Yato este un echipament puternic și eficient, ideal pentru pulverizarea lichidelor într-o gamă largă de aplicații, cum ar fi tratamentele agricole, dezinfectarea, irigarea și alte lucrări de întreținere. Cu o putere de 2.13kW și un rezervor de 20 litri, acest atomizor vă oferă capacitatea și performanța necesare pentru a efectua lucrări de pulverizare cu eficiență și precizie.

Caracteristici cheie ale atomizorului E-Yato:

Motor puternic: Cu un motor de 2.13kW, atomizorul E-Yato asigură o putere suficientă pentru a genera jetul necesar de presiune și volum pentru pulverizarea lichidelor.

Capacitate mare de stocare: Atomizorul este echipat cu un rezervor de 20 litri, care vă permite să stocați o cantitate mare de lichid pentru a efectua lucrări de pulverizare pe suprafețe extinse fără a fi nevoie să reumpleți frecvent rezervorul.

Reglarea fluxului și presiunii: Aparatul are un sistem de reglare a fluxului și presiunii, permițându-vă să ajustați cantitatea de lichid și presiunea în funcție de nevoile specifice ale aplicației.

Durabil și ușor de utilizat: Atomizorul E-Yato este construit din materiale durabile și este conceput pentru a fi ușor de utilizat. Are un design ergonomic, mânere confortabile și un sistem de operare intuitiv, asigurând confort și eficiență în timpul utilizării.

Versatilitate: Atomizorul poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, inclusiv în agricultură, horticultură, silvicultură, dezinfectare, igienizare și alte activități care necesită pulverizarea lichidelor.

Detalii produs

YT86240

Referinte specifice

Adauga o recenzie

Emailul tau nu va fi publica. Campurile marcate sunt obligatorii*

Nu sunt recenzii momentan.

Produse din aceeasi categorie

Einhell
Einhell
Penosil
Wkret-met
KWT
Yato
Feronaria Arad
Kynta
Dolp
Comtec
Biod
Cerva
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.